top of page

SILPRO (75)

Біологічний ферментно-бактеріальний консервант для бобових трав та пивної дробини

Склад:

Бактеріальний комплекс: Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei ssp. paracasei, Lactobacillus brevis.

Ферментний комплекс: Xylanase, Cellulase, Phytase, ß-glucanase, Protease, a-amylase.
Кількість активних молочнокислих бактерій не менше ніж 1×10 в 11 КУО/г


Форма випуску:

Сипучий порошок без сторонніх включень від кремового до світло-коричневого кольору. Не містить шкідливих домішок. Штами, які входять до складу є природними, що не підлягали будь-якій генетичній модифікації. Добре розчиняється у воді.

Показання до застосування:

Ферментно-бактеріальний консервант SILPRO застосовують для силосування бобових трав та пивної дробини з метою підвищення якості та терміну зберігання.

Функції:

- регулювання мікробіологічних процесів та стабілізація необхідного перебігу процесу ферментації рослинної сировини;

- пригнічення розвитку гнилісних мікроорганізмів та плісені;

- зниження втрат сухої речовини;

- збагачення силосу та сінажу вітамінами та органічними кислотами;

- підвищення рівня молочної та зменшення оцтової кислот в силосі;

- збільшенні біологічної цінності корму;

- збільшення споживання та смакових характеристик корму;

- підвищення молочної продуктивності

Дозування:

2 г на 1 т силосу. Банки масою 200 грам вистачає на 100 тонн силосуємої маси.

Спосіб застосування:

 Для обробки рослинної сировини використовується робочий розчин. Для приготування робочого розчину необхідно вміст банки (200 г) розчинити у 5 літрах теплої питної води, і дати можливість настоятися протягом 30 хвилин для активізації бактерій.
Увага! Робочий розчин рекомендовано використати в день приготування!

Термін придатності та умови зберігання:
4±2 °С –  12 місяців від дати виробництва; 
мінус 18±2 °С – 24 місяці від дати виробництва. 
Допускається відхилення у температурному режимі зберігання під час транспортування та використання. Температура не повинна перевищувати +30°С упродовж 7 діб.
Маса нетто: 200 г

bottom of page