Біологічний консервант для заготівлі високоенергетичного кукурудзяного силосу та інших продуктів, що використовуються для виробництва біогазу
Склад: Lactobacillus buchneri, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus brevis, Lactobacillus rhamnosus.
В 1 г гарантовано міститься не менше ніж 1,0∙10 в 11 КУО
Показання до застосування:
Використовується для заготівлі високоенергетичного кукурудзяного силосу та інших продуктів що використовуються для виробництва біогазу.
Функції:
- регулювання мікробіологічних процесів та стабілізація необхідного перебігу процесу ферментації рослинної сировини;
- пригнічення розвитку гнилісних мікроорганізмів та плісняви;
- зниження втрат сухої речовини;
- зниження ризику вторинного нагрівання;
- БАЛАНС РІВНЯ МОЛОЧНОЇ/ОЦТОВОЇ КИСЛОТ з часом зберігання силосу;
- підвищення енергетичного потенціалу силосуємого субстрату;
- збагачення силосу органічними кислотами;
- здатність до росту мікросередовища за температури до 50 °С;
- СТАБІЛІЗАЦІЯ СПІВВІДНОШЕННЯ C:N та ЗБІЛЬШЕННЯ % МЕТАНУ (CH4) у біогазі до рівня 50+%;
В результаті збільшення виходу біогазу!
Форма випуску:
Сипучий порошок, без сторонніх включень від кремового до світло-коричневого кольору з масовою часткою вологи не більше 5%. Не містить шкідливих домішок. Штами, які входять до складу є природними, що не підлягали будь-якій генетичній модифікації. Добре розчиняється у воді.
Спосіб застосування:
Для обробки рослинної сировини використовується робочий розчин. Для приготування робочого розчину необхідно вміст банки (200 г) розчинити у 5 літрах теплої питної води, і дати можливість настоятися протягом 30 хвилин для активізації бактерій.
Увага! Робочий розчин рекомендовано використати в день приготування.
Дозування:
1 г на 1 тону силосу. Банки, масою 200 грам, вистачає на 200 тон силосуємої маси.
Термін придатності та умови зберігання:
4±2 °С – 12 місяців від дати виробництва;
мінус 18±2 °С – 24 місяці від дати виробництва.
Допускається відхилення у температурному режимі зберігання під час транспортування та використання. Температура не повинна перевищувати +30°С упродовж 7 діб.
Маса нетто: 200 г