SILPRO (90)
Біологічній консервант для заготівлі силосу злакових культур та кукурудзи
Склад:
Lactobacillus plantarum, Lactobacillus buchneri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei ssp. paracasei, Lactobacillus brevis.
Кількість активних молочнокислих бактерій не менше 1×10 в 11 КУО/г
Форма випуску:
Сипучий порошок без сторонніх включень від кремового до світло-коричневого кольору з масовою часткою вологи не більше 5%. Не містить шкідливих домішок. Штами, які входять до складу є природними, що не підлягали будь-якій генетичній модифікації. Добре розчиняється у воді.
Показання до застосування:
Консервант SILPRO застосовують для консервації злакових культур та кукурудзи з метою покращення якості та терміну зберігання силосу.
Функції:
- регулювання мікробіологічних процесів та стабілізація необхідного перебігу процесу ферментації рослинної сировини;
- пригнічення розвитку гнилісних мікроорганізмів та плісені;
- зменшення ризику вторинного нагрівання силосу;
- зниження втрат сухої речовини;
- збагачення силосу та сінажу вітамінами та органічними кислотами;
- підвищення рівня молочної та зменшення оцтової кислот в силосі;
- збільшенні біологічної цінності корму;
- збільшення споживання та смакових характеристик корму;
- підвищення молочної продуктивності.
Спосіб застосування:
Для обробки рослинної сировини використовується робочий розчин. Для приготування робочого розчину необхідно вміст банки (200 г) розчинити у 5 літрах теплої питної води, і дати можливість настоятися протягом 30 хвилин для активізації бактерій.
Увага! Робочий розчин рекомендовано використати в день приготування!
Дозування:
1 г на 1 тонну силосу. Банки масою 200 грам вистачає на 200 т силосуємої маси.
Термін придатності та умови зберігання:
4±2 °С – 12 місяців від дати виробництва;
мінус 18±2 °С – 24 місяці від дати виробництва.
Допускається відхилення у температурному режимі зберігання під час транспортування та використання. Температура не повинна перевищувати +30°С упродовж 7 діб.
Маса нетто: 200 г